When enough is enough…

…eller på svenska ”när man fått nog”.

Ja, har det hänt dig någon gång? Att du kommit till en gräns där du verkligen, verkligen, i botten av ditt hjärta fått nog av något? Säkert har det hänt. Kanske flera gånger dessutom. Frågan är vad gjorde du då? Jag tycker det är en intressant fråga därför att svaret ofta säger oss rätt mycket om vilka vi innerst inne är.

Hur märker och hanterar du att du nått botten? Att känna att ”enough is enough”, och att nu måste något verkligen förändras om du inte ska gå under. Säkert är detta olika för olika människor. Både hur vi märker det och hur långt vi måste sjunka innan vi får nog. Ändå är jag rätt säker på att när det händer, har vi alla precis allt som behövs inom oss för att göra något åt det. Allt vi behöver är kanske bara lite tillit. Och ibland att någon annan tror oss om att faktiskt kunna vända matchen, fast vi ligger där längst nere på botten?

Kom ihåg att du har möjlighet att vara en sådan människa för andra i din närhet! Det kanske är allt som behövs för att världen ska bli lite bättre.

Är du beredd att bidra?

energi och kärlek
Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.