Vad väljer du att se och fokusera på i höst?

Ännu en sommar går mot sitt slut och hösten börjar närma sig. Själv har jag åter kastats – eller kastat mig – in i arbetsvardagens höga tempo med galna deadlines och ständigt många pockande, mer eller mindre svåra frågor att ta tag i. Men också trevliga återseenden av kollegor, medarbetare och intressanta kontakter. Och en hel del spännande och meningsfulla sammanhang att få ta del av. Och fortfarande är fisket med min make och son både rogivande och stundom framgångsrikt. Här en liten bild från förra helgen.

IMG_9622

Så hösten är en spännande och färgrik tid för mig. Inte minst känner jag att communityn Compassion på Facebook börjar få lite eget liv, vilket ska bli oerhört spännande att följa framöver. Den här sommaren har jag både haft glädjen att själv få bidra samt ta del av goda compassion-insatser i form av hjälp med logistik och transport, hjälp att hitta studentboende, upplåtande av rum för bostadslös mor med son, bidrag med kläder, skor och leksaker, barnvaktshjälp och en del annat samt bra tips och råd i största allmänhet. Och mycket av detta helt främmande människor emellan – är det inte värt ett leende så säg!

Det finns så många underbara människor som vill väl och på olika sätt vill bidra till världen och andra människor. Och så många modiga människor som vågar vara sårbara. Och som står upp för att de verkliga värdena i livet inte har med vår bakgrund eller vår ekonomiska eller sociala status att göra. Och tänk, det behövs ibland så lite för att göra skillnad. Endast lite vilja.

Så jag ser verkligen fram emot vad hösten har att komma med och på vilka sätt jag själv kommer få möjlighet att bidra! Hittade i sommar några fina stenar som jag sparat som jag avslutningsvis vill dela med mig av. Mest som en påminnelse om att det finns något vackert och kärleksfullt i allt – bara man väljer att se det!

Vad väljer du att se i ditt liv just nu?

IMG_8295  IMG_8298IMG_8308  IMG_8309

energi och kärlek
Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.