#Blogg100 nr 29 – Energitjuvar

Har fått en intressant bloggpassning av min vän Susanne Olsson, och jag kommer ta upp ämnet energitjuvar. Tack för den utmaningen!

Eftersom jag själv fortfarande har ett stort återhämtningsbehov och är rädd om min egen energi, kommer den här bloggen bli kort. Och egentligen säger en annan coach och stor inspiratör det så mycket bättre än jag någonsin skulle kunna göra det själv, hur som helst. Lyssna själv här på Raymond Ahlgren och ta det till dig! Energitjuvar gör det dom gör av samma skäl som hanhundar slickar sig på pungen. Svårare är det faktiskt inte… 😉

Så nu är väl mest frågan om du och jag är beredda att ta det till oss? Ska vi fortsätta dela ut merparten av våra vindruvor till kreti och pleti, eller ska vi se till att ta med dem hem till oss själva och våra allra närmaste, att festa loss på?

energi och kärlek
Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.