Om tid, effektivitet och förändring

Nedan följer några exempel på färdiga konceptföreläsningar/workshops som erbjuds för närvarande.

  • Spika ångesten på väggen Ett inspirationsföredrag om hur all förändring kräver både mod och sårbarhet, vare sig det handlar om personliga förändringar eller inom företag och organisationer. Föredraget kan passa i uppstarten av ett förändringsarbete inom företaget/organisationen/föreningen, kanske där man förväntar sig stora utmaningar och starka känslor. Men det fungerar inte minst utmärkt som allmän och tänkvärd inspiration, överallt där det finns människor som är intresserade av förändring och utveckling i största allmänhet. Jag delar bl.a. med mig av mina djupt personliga erfarenheter av att ha drabbats av stressrelaterad ångest, samt hur jag lyckades vända det till min egen fördel. Dessutom med vinster även för min arbetsgivare och den verksamhet jag ansvarar för!

Pris 4 000 kr exkl moms och ev. resekostnader. (Tid ca 90 min.)

  • Vem har stulit tiden? En halvdags workshop, där vi tillsammans går igenom ditt företags eller organisations tidstjuvar och sätter dem inom lås och bom. Passar allt från små till större grupper. Handfasta verktyg och strategier utlovas samt en del användbart material. En garanterat tidseffektiv investering!

Pris 6 000 kr exkl moms och ev resekostnader, men inklusive workshop-material. (Tid ca 3,5 tim.)

  • Energigivande effektivitet – är det möjligt? En föreläsning eller en halvdags workshop för arbetsplatser/grupper som vill lite mer, både när det gäller att nå resultat och ha välmående medarbetare/deltagare. Workshopen är mycket aktiv och resulterar i klara och tydliga ”go to action”-strategier.

Pris 4 000 kr exkl moms och ev. resekostnader för föreläsning. (Tid ca 90 min)

Pris 000 kr exklusive moms och ev resekostnader, men inklusive workshop-material för en halvdags workshop. (Tid ca 3,5 tim)

No less. No limit.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.