Pedagogiska tjänster

Pedagogisk coachning är egentligen inget annat än coachning fokuserad på att finslipa något utifrån ett pedagogiskt perspektiv. Jag förenar här helt enkelt två av mina egna kompetenser för att erbjuda dig en tjänst med extra stuns och skärpa!

Jag ger dig inga direkta råd, men använder min egen pedagogiska erfarenhet till att ställa coachande frågor som hjälper dig att nå längre med det du vill skriva, göra eller förmedla. Det passar såväl tidigt i en planeringsprocess eller skrivande av en text, likaväl som en slags kvalitetssäkring och sista finslipning av något. Tjänsten förutsätter att jag på något sätt kan ta del av det som coachningen skall beröra, antingen digitalt, via webb eller genom att vi träffas fysiskt. Rör det ett material behöver jag få tillgång till detta innan coachningen.

Pris 1000 kr/tim

Pedagogisk granskning innebär att jag erbjuder dig support, bollning och feedback kring allt från texter, power-pointpresentationer, föreläsnings- och workshopmaterial. Det passar främst texter och material där innehållet har ett givet syfte att kommunicera, rapportera, åskådliggöra, lära ut eller inspirera.

Då får feedback kring innehållets tydlighet när det gäller budskap, den röda tråden, utformning och hur väl du lyckas fånga och engagera mottagaren. (OBS! Skall inte förväxlas med korrekturläsning som jag också erbjuder!) Du får en konkret och skriftlig sammanställning av upplevda brister eller oklarheter, samt även förslag på konkreta åtgärder, tips och förbättringar i ditt upplägg. Du väljer förstås sedan själv vad du gör av det hela.

Pris
Det varierar med materialets form, innehåll och omfattning. Boka ett kostnadsfritt samtal där jag ställer några frågor eller mejla ett digitalt material för påseende, så skickar jag ett offertförslag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.