Privatklienter

Vad vore det värt om du verkligen kom vidare, nådde klarhet och fick handlingskraft för det där du går och bär på? Jag tar gärna emot dig som privatkund om du är intresserad av coachning. Läs gärna om min syn på coachning och vem/när det kan passa först här, om du inte redan har gjort det. Forskning visar att vid tre månader har man riktigt bra effekt av coachning. Nedan kan du se vad olika alternativ kostar med mig som din coach.

OBS! Samtliga priser till privatkunder anges här inklusive moms. Företagskunder hänvisas hit.


Coachsamtal

Individuella samtal om ca 45 min. (Om båda parter upplever att klienten nått fram till ett önskvärt mål för tillfället innan full tid, avslutas dock coachningen. Coachning säljs på effekt, inte tid.)

Priser
1 provtillfälle*                                    300 kr
1-3 tillfällen                                       600 kr/tillfälle
4-6 tillfällen                                       500 kr/tillfälle
10-klippkort**                                   4 000 
kr
Specialerbjudanden:
*1 provtillfälle ges max en gång per person och år och räknas inte med övriga.

**10-klippkort betalas i förskott och är giltiga i 24 månader från första tillfället och är ej personligt utan får nyttjas av flera. Perfekt t.ex. som presentkort eller för hela familjen eller vänner/partners att dela på! 


Coachabbonemang

Är du redo att verkligen göra upp med något i ditt liv? Ett coachabbonemang ger dig det där extra stödet som möjliggör lite tuffare målsättningar eller extra modiga förändringar. Det är som att ha en PC (personlig coach) i stället för en PT (personlig tränare). Någon som verkligen finns där just för dig och dina målsättningar eller utmaningar. Coachabbonemang består av ett inledande 45-60 min långt samtal där vi sätter ramarna för vårt samarbete samt säkerställer att dina förväntningar och mål är tydliga. Därefter får du 45 min coachning varannan vecka via fysiskt möte eller telefon/Skype. Du får dessutom möjlighet till kontinuerlig mail- och telefonsupport samt en unik skriv- och arbetsbok, som om den används blir full av övningar och andra nyttiga saker att ha glädje av resten av livet.
Pris
6 månader          6 000 kr
.

Mejlcoachning

Du har väl inte missat den unika och flexibla möjligheten att bli coachad via personliga mejl? Läs mer om detta här!


Enkel betalning

Jag erbjuder dig som kund flera olika sätt att betala beroende på typ av tjänst och vad som blir bäst och enklast för dig. Jag tar kortbetalning via IZettle om vi träffas fysiskt samt kan erbjuda såväl inbetalning via bankgiro som faktura. Jag tar dock inte betalt via kontanter.


100 % Nöjd Kund-garanti

Jag ger även alltid en Nöjd kund-garanti. Det innebär att du när som helst kan avbryta coachningen oavsett anledning eller förklaring, utan att betala för det inbokade tillfället eller eventuellt kommande inbokade tillfällen.

OBS! Tidigare tillfällen som fullföljts kan ej åberopa garantin i efterhand. Ett 10-klippkort återbetalas heller ej, då det inte är personligt. Du kan istället erbjuda andra att nyttja det mot ersättning till dig och på så sätt återfå pengarna.

No less. No limit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.