Om projekt, processer och hållbarhet

Nedan följer några exempel på färdiga konceptföreläsningar/workshops som riktar in sig på projekt eller processer.

  • Projektsimulatorn  En workshop för alla som bär på en projektidé och vill ha hjälp att tänka rätt från början. Tar upp projektprocessens viktiga hörnstenar utifrån LFA-metoden (Logical Framework Approach), i kombination med enkla – men ack så viktiga – tankeövningar som hjälper er att ”simulator-testa” hållbarheten i er idé. Målet med workshopen är att lägga grunden för ett riktigt bra projekt – eller kanske att släppa idén tillsvidare och fokusera tid och kraft på annat? Oavsett vilket står ni som vinnare!

Pris 5 800 kr exkl moms och ev. resekostnader. (Tid ca. 2,5 tim)

  • Nätverk eller nätvärk? Ett föredrag som tar upp mänskligt och företagsmässigt nätverkande utifrån ett flertal aspekter. Vad är egentligen ett nätverk? Hur får man friska, utvecklande och givande nätverk som håller och mår bra? Hur undviker man att trassla in sig eller fastna i ett nät som inte gynnar de egna planerna, drömmarna och behoven?

Pris 4 000 kr exkl moms och ev. resekostnader för föreläsning. (Tid ca 90 min)

  • Samverka eller samvärka – det är frågan? Ett föredrag som lyfter både värdet av och utmaningarna med att samverka, vare sig det handlar om människor, företag eller organisationer. Vad är det egentligen som gör att en samverkan fungerar väl – finns det något framgångsrecept att lära sig av?

Pris 4 000 kr exkl moms och ev resekostnader. (Tid ca 90 min.)

  • Ånej, inte mål nu igen… En föreläsning om att hantera målstyrning i en föränderlig verklighet. Passar perfekt på företagets, arbetsplatsens ”kick-off” eller verksamhetsplaneringsdagar. Alla vet vi att arbetet med visioner och mål alltför ofta bara blir hyllvärmare, som ingen tar på riktigt allvar. Smarta mål, verksamhets- och handlingsplaner i all ära, men den ständigt dynamiska verkligheten kommer liksom hela tiden emellan. Man har helt enkelt fullt upp bara med att hantera det som händer. Betyder det att man ska strunta i allt visionsarbete och skippa målen? Eller finns det möjligen en annan väg att gå som kombinerar målfokus och en föränderlig tillvaro? Jag erbjuder en delvis humoristisk ”sneak-peak” genom mina glasögon, samt kommer med en och annan brasklapp – och sedan är det upp till var och en att avgöra..

Pris 4 000 kr exkl moms och ev. resekostnader. (Tid ca 90 min)

  • Hållbar utveckling – för vem? En föreläsning om det kanske redan lite slitna begreppet hållbarhet, fast ur ett delvis lite nytt perspektiv. Syftet här är i alla fall att alla ska gå hem med en känsla av vad detta verkligen betyder för ”mig i mitt liv”, oavsett hur det ser ut. Vi spänner upp en horisont som täcker både ett mer traditionellt användande av begreppet och en mer personlig utgångspunkt att ta med sig.

Pris 4 000 kr exkl moms och ev. resekostnader. (Tid ca 90 min.)

No less. No limit.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.