Projektcoachning

Ni har en idé som ni vill förverkliga och ser kanske framför er ett lite suddigt, konturlöst projekt som ni anar har stor potential – men ni skulle behöva ställa in skärpan! Jag hjälper er i allt från att skapa ökad klarhet och en konkret stomme att klä era idéer på, till att ta fram en färdig projektplan som gör att ni kan gå från idé till handling. Jag kan även komma in mitt i ett pågående projekt och ge det en rejäl nytändning, lösa upp knutar som uppstått på vägen och hjälpa er se hur ni bäst går vidare.

Som projektcoach levererar jag dessutom en dokumentation, utifrån det som framkommit under processen. På så sätt har ni alltid något konkret att arbeta vidare med!

Projektraketen
En trestegsraket som passar utmärkt under idéfasen och i början av ett projekt. Steg 1 är en inledande coachande halvdags-workshop där vi utforskar idéer, visioner, syfte, målsättning, resurser, tidsplan, organisation och eventuella samarbetspartners. Steg 2 är feedback i form av en dokumentation samt ett antal anpassade följduppgifter för er att jobba vidare med. Steg 3 är ännu en coachande halvdags-workshop där ni bl.a. gör en konkret aktivitets- och handlingsplan för att hur ni går vidare.
Pris 19 000 kr exkl moms och ev resekostnader

Projektpuffen
En heldagswork-shop inkl dokumentation, som passar i alla faser av ett projekt från idé till avslut. Särskilt lämpligt när ditt projekt är igång men behöver en nytändning, eller när det uppstått problem med tidsplanen, projektmålen eller kanske projektorganisationen. Helt enkelt när något hakat upp sig och tiden bara går…
Pris 15 000 kr exkl moms och ev reseomkostnader.

Projektledarcoachning
Som projektägare står och faller man med sin projektledare. Det är här expertisen, drivkraften, utförarförmågan och helhetsbilden när det gäller ditt projekt finns. Vill du ge din projektledare optimala resurser att lyckas samt kontinuerlig tillgång till stöd, ska du välja Projektledarcoachning. Det ger obegränsad rätt till coachstöd via Skype eller telefon under hela abonnemangstiden, med bokningsgaranti inom 48 timmar.
Pris 15 000 kr för 3 månader alternativt 25 000 kr för 6 månader, exklusive moms. 

Övriga upplägg
Jag kan självklart även lämna offert på ett unikt upplägg för projektcoachning utifrån era egna önskemål. Boka ett kostnadsfritt samtal där jag ställer några frågor innan jag lämnar ett förslag!

No less. No limit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.